Nova vest
Fudbal

Subota, 23.09.2017.

23:31

Šapčani idu u Kruševac po bodove

Trener Mačve Dragan Aničić rekao je da njegova ekipa bez straha ide na gostovanje Napretku i istakao da se nada da će u Šabac doneti bod ili tri.

Izvor: B92

Autor:B92

Šapčani idu u Kruševac po bodove
Foto: StarSport

Fudbaleri Mačve u nedelju gostuju u Kruševcu, u 11. kolu Superlige Srbije.

"Osvežili smo neke igrače u proteklih nekoliko dana, a sutra nas očekuje još jedan težak meč protiv ekipe koja je trenutno u rezultatskoj krizi, ali ne i u krizi igre. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica, oni su ekipa koja stvara mnogo šansi, imaju igru, ali nemaju dobru realizaciju", rekao je Aničić.

Nakon deset odigranih kola, Mačva je deveta na tabeli sa 12 bodova, dok Napredak ima bod manje i nalazi se na 12. poziciji.

"Napredak je promenio trenera, to uvek da neki impuls bar na toj prvoj utakmici. Imamo respekt prema njima, ali nemamo strah. Probaćemo da prikažemo ono što nas krasi već deset utakmica. Idemo otvorenog garda, da probamo da pobedimo i nadam se da ćemo uz dobru igru doneti bod ili tri u Šabac", naveo je Aničić.

Fudbaler Predrag Jeremić rekao je da će čvrsta i pametna igra od samog početka utakmice biti presudna za dobar rezultat.

"U Kruševcu nas sigurno očekuje dosta publike na stadionu, a ekipa osokoljena dolaskom novog trenera, sigurno će jurišati na sva tri boda. Medjutim, na nama je da ponovimo dobre igre iz proteklog dela sezone, da igramo čvrsto i pametno u defanzivi pogotovo, a iz kontranapada i polukontre da pokušamo da ugrozimo gol protivnika i nadam se pozitivnom rezultatu i novim bodovima", rakao je Jeremić.

Utakmica između Napretka i Mačve igra se u nedelju od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve