Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.09.2017.

09:35

Krstičić: Bolje i izmena, nego da stojim na terenu

Nenad Krstičić, vezista Crvene zvezde, kaže da je bilo teško igrati po veštačkoj travi, ali da je najvažnije da ekipa ponovo nije primila gol

Izvor:

Autor:

Krstičić: Bolje i izmena, nego da stojim na terenu
crvenazvezdafk.com

"Bilo je teško igrati, padala je kiša i trava sa veštačkom podlogom je bila teška, ali važno je da smo uspeli da se izborimo sa tim kao ekipa. Bitno je da smo pobedili i da smo uzeli tri boda. Ovo je za nas teško gostovanje, znamo šta se desilo prošle godine, tako da nam je bilo bitno da osvojimo tri boda", rekao je Krstičić.

Crveno-beli su slavili na Voždovcu i nastavili boravak na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije.

"Na kraju je najvažnije da smo postigli dva gola, a da nismo primili nijedan. Naravno da mi je uvek krivo ako ne iskoristim šansu da dam gol i kada ne asistiram jer to je moj posao. Namestilo se tako da sam morao da krenem u dribling, šteta što se nije završilo golom. Ali, idemo dalje, biće vremena i za golove i za asistencije".

Kada je stigao, Krstičić je i sam rekao da nije potpuno spreman za 90 minuta jakog tempa. Čini se da se i fizička sprema popravlja.

"Zadovoljan sam, s obzirom na to da dugo nsiam igrao. Sada sam već odigrao tri utakmice u nedelju dana, polako se vraćam u fizičku formu. Fali mi još malo da budem u stanju da igram 90 minuta. Mogao sam i da stiznem zube, ali mislim da je još uvek bolje da zatražim izmenu pred kraj, nego da stojim na terenu. Bolje je za ekipu da uđe neko drgugi, neko svežiji", zaključio je Krstičić.

Ekipa Vladana Milojevića, koja je dala 20, a primila samo jedan gol, u sredu gostuje Borcu u Čačku (17.00).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve