Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.09.2017.

10:11

Donald o golu: Sreća što je Milijaš bio na klupi

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je njegov gol protiv Voždovca jedan od najlepših koje je postigao u karijeri.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Donald o golu: Sreća što je Milijaš bio na klupi
Starsportphoto

Donald je istakao da je najvažnije da je njegova ekipa upisala još jednu pobedu bez primljenog gola.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac u gostima sa 2:0, u 10. kolu Superlige Srbije.

"Sigurno je ovo jedan od najlepših golova u mojoj karijeri. Dobro mi ide sa slobodnim udarcima od početka ove sezone. Danas sam bio apsolutno siguran u sebe kod prekida. Samopouzdanje su mi dali prethodni golovi koje sam postigao na sličan način", rekao je Donald.

Prvi gol Zvezde postigao je Donald u 40. minutu iz slobodnog udarca.

"Možda sam imao sreće što Milijaš nije bio na terenu, on takođe odlično izvodi slobodne udarce, ima mnogo iskustva. Ko će šutirati zavisi od toga ko se kako oseća, od pozicije lopte i mnogo drugih faktora. Drago mi je što sam svoje ime upisao u listu najopasnijih izvođača slobodnih udaraca i dokazao treneru da može da računa na mene", rekao je Donald.

Donald je naveo da je njegova ekipa zasluženo slavila danas protiv Voždovca.

"Bili smo bolji rival tokom čitave utakmice. Nije nam bilo teško, skoro svi naši igrači su već imali prilike da igraju na terenu Voždovca, tako da nam sama podloga nije predstavljala problem. Zbog kiše je lopta išla brže nego inače, ali bilo je lepo igrati", rekao je on.

Izabranike Vladana Milojevića već za tri dana očekuje novi meč, gostovanju Borcu u Čačku.

"Ukoliko dobijem šansu da igram, daću sve od sebe da ponovo na ovakav način obradujem navijače i u Čačku. Ipak, najvažnije je da nastavimo da pobeđujemo, a ko daje golove zaista nam nije u prvom planu", rekao je Donald.

"Vrlo je važno da napomenem i da je ovo još jedna utakmica u kojoj nismo primili gol, to pokazuje koliko smo dominantni na terenu i treba samo da nastavimo i u sredu u istom ritmu", zaključio je fudbaler Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve