Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.09.2017.

00:26

'Petarda' Borusije, crna serija Kelna pre Zvezde

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na svom terenu ekipu Kelna sa ubedljivih 5:0, u utakmici četvrtog kola nemačke Bundeslige.

Izvor: B92

Autor:B92

'Petarda' Borusije, crna serija Kelna pre Zvezde
Getty Images

Borusija je, posle treće pobede od početka šampionata, prva na tabeli sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirani Hanover.

Keln je, na drugoj strani, i dalje bez pobede, ali i jedina ekipa bez bodova i zauzima poslednje mesto na tabeli Bundeslige. Ekipa Kelna je u prva četiri kola postigla samo jedan gol, a primila 12.

Golove za Borusiju na današnjem meču postigli su Maksimiijan Filip već u drugom minutu, da bi u prvom minutu sudijske nadoknade vremena mrežu Kelna zatresao i Sokratis.

Ubedljivu pobedu Borusije je za samo dva minuta potvrdio Pjer Emerik Obamejang, koji je bio strelac u 59. minutu iz penala, ali i samo minut kasnije na asistenciju Lukaša Piščeka.

Konačan rezultat postavio je Filip u 69. minutu. Ekipa iz Dortmunda u narednom kolu gostuje Hamburgu, dok će Keln prve bodeve u novoj sezoni pokušati da osvoji protiv Ajntrahta na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve