Nova vest
Fudbal

Subota, 16.09.2017.

14:50

Samsonenko: Ostajem u Vardaru

Ruski biznismen Sergej Samsonenko izjavio je danas da nema nameru da ode iz Vardara i pored toga što je pre izvesnog vremena najavio povlačenje.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Samsonenko: Ostajem u Vardaru
YTSS / CIJ SCOOP-Macedonia

Samsonenko je vlasnik Fudbalskog kluba Vardar i muškog i ženskog rukometnog kluba.

Kako prenosi klupski sajt, on je rekao da je pe izvesnog vremene doneo odluku da ne finasira tri Vardarova kluba pod uticajem jakih emocija i "vrele glave" zbog negativnog pisanja pojedinih makedonskih medija, ali da se predomislio i da neće napustiti Vardar.

"Neću otići iz Vardara, tu sam zauvek. Pozivam sve da nas podrže i da se zajedno borimo šprotiv svih nepravdi. Siguran sam da ćemo imati mnogo uspeha”, rekao je Samsonenko.

On je objasnio da je pre izvesnog vremena doneo sam odluku da od naredne sezone neću da finariam tri Vardarova kluba, a razlog za to je bilo to što su "određenii mediji pisali neistine i laži i iskrivljavali činjenice".

"Nakupilo mi se u srcu i tu odluku sam kazao vrele glave i sa mnogo emocija. Želim da poručim da ti što pišu laži da nemaju ni sram ni savest! Smatram vas izdajicama Makedonije, zato što nisam napravio ništa loše za ovu državu. Zavoleo sam je kao svoju, napravio sam dobre stvari", izjavio je ruski biznismen sa makedonskim državljanstvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve