Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2017.

21:43

Đukić: Ekipa je izdražala, dominirali smo

Trener Partizana Miroslav Đukić zadovoljan je bodom na gostovanju protiv Jang Bojsa na početku takmičenja u LE, ali i igrom ekipe u drugom poluvremenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Ekipa je izdražala, dominirali smo
Starsportphoto

"Uvek je dobro odneti bod sa gostovanja. Veoma sam zadovoljan drugim poluvremenom, imali smo bolji stav. U prvom poluvremenu smo bili malo uplašeni, nismo bili agresivni, ali smo u drugom delu bilo bolji, dominirali, imali šanse. U globalu sam zadovoljan. Pritisli smo ih u drugom delu, nismo im dali da igraju, dominirali smo, veoma sam zadovoljan. Nametnuli smo dobar ritam, evropski ritam. Ekipa je izdržala, veoma sam zadovoljan", rekao je Đukić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Parizana odigrali su večeras protiv Jang Bojsa u Bernu nerešeno 1:1, u utakmici prvog kola Grupe B u Ligi Evropa.

Jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod Partizana bio je golman Vladimir Stojković, koji je u više navrata odlično interevenisao.

"Očekivali smo da će igrati napadački, bilo je mnogo šansi. Utakmica je bila lepa, Grobari nisu za džabe došli. Čestitam saigračima na bodu, on je vrlo bitan pogotovo na strani, protiv Jang Bojsa ekipe koja je u vrhu i koja je znala da igra napadački", rekao je golman srpskog šampiona.

On je naveo da je njegova ekipa u pojedinim trenucima bila konfuzna posle prekida, a morao je da odbrani i šut saigrača Marka Jevtovića, koji je nesigurno reagovao posle slobodnog udarca Miralema Sulejmanija.

"Dešava se, lopta je čudna kod prekida, spusti se... Par puta je bila konfuzija kod prekida, nije Jevtović namerno hteo, tu smo da se pomažemo", dodao je Stojković.

Upitan da li bi prihvatio bod da mu je neko pre utakmice ponudio takav ishod, Stojković je rekao da uvek ide na pobedu, ali da je ovaj bod veliki.

"Ne mogu to reći, uvek krećem pozitivno, a kako se odvija utakmica analiziram situaciju, da li je dovoljan bod. Uvek idemo na pobedu, ali bod je bitan jer je osvojen u gostima protiv jake ekipe. Bod je veliki", rekao je golman srpske reprezentacije.

Kapten Partizana Miroslav Vulićević ocenio je da je rezultat realan.

"Kada se sve sabere podela bodova je realan rezultat. Imali su oni svoje šanse, imali smo i mi. Ovo je Evropa, vidi se svaki kiks, ne treba da padnemo zbog boda, velika je stvar", rekao je Vulićević.

Fudbaler Jang Bojsa Miralem Sulejmani rekao je da je sa mnogo emocija ušao u duel protiv svog bivšeg kluba, ali da njegova ekipa treba da žali zbog propuštenih prilika, ali zbog toga što je igrala kao domaćin i osvojila samo bod.

"Utakmica je bila veoma teška, sa mnogo duela, bilo je šansi na obe strane. Mi treba da žalimo za tim rezultatom jer smo igrali prvu utakmicu kod kuće", naveo je Sulejmani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve