Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.09.2017.

19:15

Andrija Luković najbolji igrač devetog kola SL

Fudbaler Voždovca Andrija Luković izabran je za najboljeg igrača devetog, nekompletnog kola Super lige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Andrija Luković najbolji igrač devetog kola SL
Foto: Starsport

U sredu je odigrano šest utakmica devetog kola domaćeg šampionata, odnosno nisu odigrani mečevi Crvena - Spartak i Zemun - Partizan.

Fudbaleri Voždovca su u gostima pobedili Napredak sa 2:1. Najzaslužniji za trijumf "zmajeva" bio je Andrija Luković koji je postigao dva gola, pa ga je redakcija sajta Super lige izabrala za najboljeg igrača kola.

Andrija Luković (22) je rođen u Beogradu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a na Dušanovac je u finišu prelaznog roka stigao kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde do kraja sezone.

Tokom karijere je nastupao i za beogradske timove Rad i BASK, kao i za mladi tim holandskog PSV-a.

Bio je član mladjih reprezentativnih selekcija Srbije (U-19, U-21) za koje je zabeležio osam nastupa i postigao dva pogotka, a okitio se i titulom prvaka Evrope na Evropskom prvenstvu u Litvaniji (U-19).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve