Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.09.2017.

23:53

Konte: Rastemo, jak tim nije lako napraviti

Menadžer Čelsija tražio je strpljenje jer njegov klub mora postepeno da raste da bi dostigao nivo Reala ili Bajerna.

Izvor: PT

Autor: PT

Konte: Rastemo, jak tim nije lako napraviti
Getty Images

"Prvenstvo ne može da pomogne engleskom klubu jer je teško. Ipak, spremni smo, imamo dovono igrača za rotaciju i počinjemo put ka nečemu važnom. Potrebno je rasti korak po korak da bi bio kao Real ili Bajern. Jak tim nije lako napraviti", rekao je Konte na konferenciji za novinare u Londonu.

Čelsi će posle godinu dana pauze igrati Ligu šampiona, a prvi protivnik će mu biti debitant, ekipa Karabaga iz Azerbejdžana.

"Karabag je dobar tim. Znam nekoliko igrača jer sam vodio reprezentaciju Italije protiv Azerbejdžana. Biće neobična utakmica i moramo samo na nju da se koncentrišemo, sve ostalo će doći posle", kazao je Konte.

On je istakao da je veoma važno da Čelsi ide korak po korak.

"Prošle sezone smo imali nula šanse da osvojimo Premijer ligu. Gradimo nešto i potrebno nam je vreme. Davaćemo sve od sebe. Za mene je nešto novo igrati 60-65 utakmica u sezoni. Na visokom nivou to nije lako", naveo je italijanski trener.

Utakmica Čelsija i Karabaga igraće se u utorak od 20.45 na stadionu Stamford bridž u Londonu, u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve