Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.09.2017.

10:09

Muslin: Oprez, Ircima je ovo poslednja šansa

Slavoljub Muslin, selektor Srbije, rekao je da bi pobeda protiv Irske približila našu selekciju plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Muslin: Oprez, Ircima je ovo poslednja šansa
Starsportphoto

'Orlovi' su otputovali u Dablin gde će u utorak od 20.45 igrati možda i odlučujući duel u kvalifikacijama za Mundijal.

"Nalazimo se u dobrom periodu, poslednja utakmica je pokazala da smo u dobroj formi. Nemamo povređenih igrača, što je bio slučaj pred meč sa Moldavijom. Rukavina je imao problema sa povredom, ali se oporavio, spreman je i konkuriše za mesto u timu", rekao je Muslin.

Srbija trenutno ima 15 bodova, dva više od sutrašnjeg protivnika, pa se očekuje izuzetno teška utakmica.

"Znamo da će biti vrlo teško jer je to za njih možda i poslednja šansa. Za nas je veoma važna i siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer praktično možemo da rešimo plasman u Rusiju", dodao je selektor.

On je istakao da ne bi bio zadovoljan remijem.

"Držali bismo njih na dva boda, ali bi nam se drugi približili. Ne kažem da bi nerešen rezultat bio dobar, međutim, pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji", zaključio je Muslin i potvrdio da se među stative vraća Vladimir Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve