Nova vest
Fudbal

Subota, 02.09.2017.

13:00

Kapiten Velsa: Meč u Srbiji je sve promenio

Kapiten Velsa Ešli Vilijams veruje da se junskim remijem protiv Srbije (1:1) promenio momentum ekipi i da sa mnogo samopouzdanja čeka finiš kvalifikacija za SP.

Izvor: SM

Autor: SM

Kapiten Velsa: Meč u Srbiji je sve promenio
Getty Images

Velšani imaju četiri boda zaostatka za Srbijom i Republikom Irskom, pred večerašnji duel sa Austrijom u Kardifu, u meču koji bi mogao da otpiše jednu selekciju iz borbe za mesto na Mundijalu.

"Nismo imali dobrih trenutaka u ovom kvalifikacijama i to je frustrirajuće. Ipak, osećam da se sve promenilo posle utakmice sa Srbijom, jeste da smo odigrali nerešeno, ali je to bio dobar rezultat. Kao da je novi početak za nas, verujem u pobedu nad Austrijom i da zadržimo momentum u poslednja tri meča", rekao je Vilijams, a prenosi Skaj Sport.

U sastav "zmajeva" posle odradjene suspenzije vraća se zvezda Real Madrida Geret Bejl, ali baš zbog kartona neće biti Džoa Alena i Nila Tejlora.

"Svi pričaju moramo da pobedimo Austriju, pa shvatamo naš cilj. Nisam siguran da li do kraja moramo da pobedimo sve četiri utakmice, ali je to neophodno protiv Austrije. Imaju talentovan tim, sa dobrim pojedincima, ali nismo zabrinuti, potrebno je samo da igramo kako znamo", zaključio je štoper Evertona.

Velšani i Austrijanci igraju u subotu od 20.45, tri sata posle duela Srbija - Moldavija i Gruzija - Irska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve