Nova vest
Fudbal

Petak, 01.09.2017.

00:00

Sportifiko organizuje takmičenje za Tim sezone

Društvena mreža Sportifiko (Sportifico), namenjena isključivo aktivnim sportistima, organizuje takmičenje za Tim sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Sportifiko organizuje takmičenje za Tim sezone
Getty Images

Zahvaljući novitetima na aplikaciji, talentovani sportisti i treneri imaju priliku da svoje sportske uspehe predstave javnosti.

Ta društvena mreža, koja broji više od 2.000 članova, uvela je prvu sportsku reakciju, aplauz, a pomoću nje fudbaleri, fudbalerke i treneri moći će da izbore mesto u Timu sezone. Formacija idealnog tima je 4-4-2, a pobednici će biti oni koji na svojoj primarnoj poziciji nadmaše konkurenciju po broju aplauza.

Korisnici sada imaju priliku da svoje statuse sa utakmica uz ličnu statistiku podele na Fejsbuk, a u objavi se automatski kreira novinarski naslov u skladu sa rezultatom i učinkom. Klikom na objavu otvara se sportska biografija u okviru koje svako "aplauzom" može da da glas.

Jedan od velikih noviteta jeste upravo sportski CV koji je dostupan široj javnosti. Članovi Sportifiko mreže mogu da ga podele sa svojim prijateljima, navijačima, ali i da ga pošalju klubovima u kojima bi želeli da igraju.

"Posebno smo srećni što smo uspeli da obezbedimo i poklone za one koji se nadju u Timu sezone. Oni će dobiti ekskluzivnu priču o sebi na Sportifiku i u Sportskom žurnalu, profesionalni promotivni video, kao i Sportifiko majicu", rekao je osnivač mreže bivši fudbalski golman Miloš Erić.

On je dodao da će Sportifiko nastaviti da podržava talentovane sportiste sa ciljem da im omogući da se što bolje predstave i da na pravi način izgrade karijeru.

Mreža, na kojoj je zastupljeno više od 400 klubova iz oko 200 različitih gradova širom sveta, nalazi se na adresi Sportifico.rs, a dostupna je i putem aplikacija za android i iOS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve