Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.08.2017.

22:10

Donald: Možda smo mogli do 3-4 gola, ali...

Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde, žali za propuštenim prilikama u 155. 'večitom derbiju'.

Izvor: B92

Autor:B92

Donald: Možda smo mogli do 3-4 gola, ali...
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova (0:0) u 155. 'večitom derbiju' kojim je zatvoreno 7. kolo Superlige Srbije.

"Imali smo dobru šansu da pobedimo. Nismo izgubili, ali mislim da je kod kuće trebalo da pobedimo. Obe ekipe su imale dobre prilike, ali smo bili bolji danas", rekao je Donald.

Crveno-beli su bili bliži pobedi. Aleksandar Pešić je pogodio prečku, dok je Slavoljubu Srniću šansu jedan na jedan odbranio Vladimir Stojković.

"Možete da kažete da smo zaslužili tri ili četiri gola, ali nismo realizovali svoje šanse. Ako ih ne realizujete, onda ne zaslužujete te pogotke. Ne želim da budem previše negativan, svi su radili naporno. Možemo da se pogledamo u ogledalo i kažemo da smo dali sve od sebe", naveo je prvi stranac kapiten u istoriji kluba.

On je dodao da razliku u ovakvim utakmicama prave realizatorske sposobnosti.

"Dali smo sve od sebe", rekao je Donald i ponovo izrazio želju da ostane u Zvezdi.

Holandski vezista smatra da su fudbaleri Partizana prečesto tražili jedanaesterac.

"Tavamba nije gledao loptu, nego gde ja stojim. Za mene nije penal, previše su tražili kontakt u našem kaznenom peostoru, ne volim to. To nije naš stil, a njihovo je pravo šta traže šta hoće", poručio je Donald.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve