Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.08.2017.

10:28

Đurđević: Da li ću igrati derbi? Ne znam, videćemo

Uroš Đurđević, fudbaler Partizana, najavio je posle pobede nad Videotonom da posle večitog derbija napušta Partizan.

Izvor: B92

Autor:B92

Đurđević: Da li ću igrati derbi? Ne znam, videćemo
Foto: Starsport

Derbi se igra danas, a do 31. avgusta Đurđević očekuje da zaduži opremu novog kluba. Iako se dugo već govori da je u pitanju Olimpijakos, napadač Partizana tvrdi da ne zna u koji klub prelazi.

Ima mnogo zainteresovanih klubova. Jedan je ispunio sve moje uslove. Ne znam ime, jer sam sve prepustio menadžeru i ocu, oni znaju. Ostali su sitni detalji da se dogovorimo. Verovatno ću otići do kraja prelaznog roka", rekao je Đurđević za "Sportski žurnal".

Na pitanje da li bi se vraćao u Italiju ili Holandiju, jer je igrao za Palermo i Vitese, te da li se plaši reakcije navijača ukoliko pređe u Olimpijakos, Đurđević je odgovorio:

"Vratio bih se u holandski šampionat, ali ne i u italijanski, jer je ta liga dosta teška za mlade fudbalere. Neću imati nikakkvih problema ako pređem u Olimpijakos, jer sam se borio za svaki klub u kojem sam igrao. To je profesionalizam", kaže Đurđević.

Đurđević kaže da nije siguran da li će igrati večiti derbi.

"Još ne znam. Igrač sam Partizana, pa ćemo videti...", zagonetan je bio Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve