Nova vest
Fudbal

Subota, 26.08.2017.

22:16

Očajna Voša, "petarda" Spartaka na "Karađorđu"

Fudbaleri Mačve pobedili su u Beogradu Voždovac sa 2:0, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije i naneli mu prvi poraz u prvenstvu.

Izvor: PT

Autor: PT

Očajna Voša,
StarSport

Mačva je povela u 14. minutu golom Bojana Matića, što je njegov šesti gol u prvenstvu, a pobedu je obezbedio Miodrag Gemović u prvom minutu nadoknade vremena.

Voždovac je utakmicu završio sa desetoricom igrača, pošto je isključen Miloš Mihajlov, koji je u 76. minutu dobio drugi žuti karton pošto je udario laktom igrača Mačve Miodraga Gemovića.

Mačva je prekinula niz od tri poraza, ostvarila treću pobedu u prvenstvu i zauzima deveto mesto na tabeli sa devet bodova. Voždovac je četvrti na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Spartaka pobedili su u Novom Sadu domaću Vojvodinu sa 5:0 i vezali četvrtu utakmicu bez poraza.

Spartak posle četvrte pobede u prvenstvu ima 14 bodova, a Vojvodina, koja je pretrpela drugi poraz, ima bod više na drugom mestu.

Fudbaleri Mladosti pobedili su u Lučanima Borac sa 4:1 i prekinuli niz od četiri utakmice bez pobede.

Mladost je ostvarila drugu pobedu i 10. je na tabeli sa osam bodova, a Borac je pretrpeo šesti uzastopni poraz i uz utakmicu manje, na začelju je tabele bez bodova.

Ekipa Napretka pobedila je u Kruševcu Javor sa 2:1 i ostvarila treću prvenstvenu pobedu.

Napredak je, uz utakmicu manje, sedmi na tabeli sa 10 bodova, a Javor zauzima 14. mesto sa četiri boda.

Radnički je u Nišu odigrao nerešeno 2:2 sa Radnikom i propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli Super lige.

Klub iz Niša je peti na tabeli sa 14 bodova, a ekipa iz Surdulice, koja je bez pobede u četiri poslednja meča, zauzima 13. mesto sa šest bodova.

Ranije danas Zemun i Mačva odigrali su nerešeno 1:1.

Poslednja utakmica sedmog kola na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 155. "večiti" derbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve