Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.08.2017.

11:42

Bomba ili bujna mašta: Ronaldo napušta Real?

Lavina koju je pokrenuo Brazilac Nejmar prelaskom iz Barselone u PSŽ za neverovatnih 222 miliona evra, kao da nema nameru da se zaustavi.

Izvor: B92

Autor:B92

Bomba ili bujna mašta: Ronaldo napušta Real?
Foto: Getty Images

Ili je taj prelazak postao samo inspiracija za maštanje i dobar marketing.

Dakle, posle odlaska Nejmara imali smo vest da je Mančester siti spreman da otkupi ugovor Mesija, a evo sada i Ronaldo “odlazi iz Reala do kraja nedelje”.

Portugalac je, naime, nezadovoljan tretmanom u kraljevskom klubu posle afere, te kazne, u kojoj po njegovom mišljenju nije dovoljno zaštićen.

A, priliku da prigrabi nezadovoljnog Ronalda čeka, naravno, njegov bivši klub Mančester junajted.

Ovu vest lansirao je “Manchester Evening News”, a glavni adut za kupovinu Ronalda napominje se nezadovoljtsvo Kristijana zbog poreskih vlasti koje istražuju navodne mahinacije Portugalca i utaju poreza.

Gnev je izazvala I supenzija od pet utakmica zbog guranja sudije.

Englezi se pozivaju i na pisanje španskog “El Paisa” I prenose izjavu koju su dobili od neimenovanog izvora bliskog Ronaldu.

"Kristijano je ljutit zbog kazne od pet utakmice koju je dobio zbog guranja sudije, a koliko god da naporno radi sa ekipom, ne možemo da garantujemo da će I da ostane. Videćemo šta će se dogoditi od 31. avgusta."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve