Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.08.2017.

18:10

Miletić: Bez zaletanja; Pantić: Bez straha

Fudbaleri Partizana Nemanja R. Miletić i Danilo Pantić poručili su iz Mađarske da su svesni težine revanša protiv Videotona, ali da veruju u prolaz.

Izvor:

Autor:

Miletić: Bez zaletanja; Pantić: Bez straha
partizan.rs

U prvom susretu dvomeča u Humskoj nije bilo golova, pa crno-belima "igra" i svaki remi sa postignutim pogotkom.

"Nećemo se zaletati, ali ako damo gol, mislim da će da bude veliki plus za nas. U prvoj utakmici se mnogo više pisalo o treneru Videotona Marku Nikoliću, ali mislim da nam je sada lakše, jer i mi njih sada bolje poznajemo. Ta utakmica bila je ružna za oko, ali imamo pozitivan rezultat, ovde je mali stadion, ali neće nam to biti problem, treba da se koncentrišemo na našu igru", izjavio je MIletić za sajt kluba.

Mladi vezni igrač Pantić, povratnik medju crno-bele, rekao je da se za ovakve utakmice živi i da ne postoji ni najmanji razlog za strah.

"Treba da se opustimo, da igramo fudbal. Oni će imati teret domaćeg terena, tako da se naš gol računa dvostruko. Mislim da nas u prvoj utakmici Nikolić nije nadmudrio, već je samo kontrolisao naše kvalitete. Mislim da će sada sve drugačije da se odvija'', izjavio je Pantić.

Utakmica između Videotona i Partizana igra se u subotu od 20 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve