Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.08.2017.

18:37

Partizan nije mogao s Pirejcima, Rijeka će ovako

Rijeci će biti dovoljna pobeda od 1:0, pa u utorak uveče šampiona Hrvatske protiv Olimpijakosa čeka jedna od najvažnijih utakmica u istoriji kluba.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Partizan nije mogao s Pirejcima, Rijeka će ovako
Getty Images

Rijeka u revanšu pred svojom publikom igra meč plejofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Olimpijakos je do dvomeča s Rijekom došao pobedom nad Partizanom. Ekipa Matjaža Keka će probati da Grke koji imaju 2:1 iz prve utakmice učini nervoznima, piše Index.

"Mislim da smo svesni snage našeg protivnika, ali mi smo cilj u Evropi već napravili. Moramo da smanjimo broj grešaka, da pazimo u prenosu lopte. Naša želja je prolazak i uradićemo sve da odigramo kvalitetnije nego što smo odigrali u Pireju. Cilj je da odigramo neizvesnu utakmicu i tako učinimo Grke nervoznim", rekao je Kek na konferecniji uoči meča.

Slovenački trener je dodao da su se u Grčkoj pripremali da daju gol, uspeli su u tome, ali su i primili dva iz svojih grešaka.

"Nema previše filozofije, puna Rujevica, plejof Lige šampiona. Treba se smiriti, a pozitivnu energiju pokušaćemo da iskoristimo da odigramo što bolje!", rekao je Kek.

U Rijeci još navode da iako igraju za ulog od 15 miliona evra, nije novac, već sportski motiv na prvom mestu, a nadaju se da će im navijači pomoći da preokrenu rezultat u svoju korist i na kraju slave kao što su to uradili i protiv Lokomotive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve