Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.08.2017.

14:18

SL: Mladost zbog penala napustila teren

U fudbalskoj Superligi Srbije nekada nije lako ni igračima, ali ni sudijama. Bačka je igrala meč protiv Mladosti iz Lučana, a meč je obeležila sporna situacija.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

SL: Mladost zbog penala napustila teren
YTSS

Sudija Srđan Obradović svirao je penal za Bačku u 55. minutu kada je posle centaršuta Miloša Josimova, Bogdan Milošević visoko podigao ruku u šesnaestercu

Lopta ga je pogodila u ruku, a Obradović je posle konsultacija sa pomoćnikom pokazao na belu tačku.

Ovaj potez je izazvao besnu reakciju trenera gostiju Nenada Milovanovića koji je povukao svoju ekipu sa terena. Igrači Mladosti su se potom vratili na teren i završili meč do kraja. Luka Luković je penal promašio, ali je isti igrač u 79. minutu dao jedini gol na meču i rešio pitanje pobednika, 1:0.

Sporni momenat je izazvao i reakciju kluba iz Lučana koji je rekao da će se tokom dana oglasiti saopštenjem, a Žurnal piše da je Milovanović rekao da je najbolje da Mladost pronađe novog trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve