Nova vest
Fudbal

Petak, 18.08.2017.

10:11

Pešić: Želim gol i u revanšu sa Krasnodarom

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da žali što njegova ekipa nije ostvarila pobedu protiv Krasnodara.

Izvor: B92

Autor:B92

Pešić: Želim gol i u revanšu sa Krasnodarom
Starsportphoto

Pešić je dodao da je ostvaren dobar rezultat pred revanš u Beogradu baraža za ulazak u Ligu Evrope, koji je na programu sledećeg četvrtka.

Zvezda je u gostima poražena sa 2:3 od Krasnodara u prvoj utakmici plej-ofa, a Pešić je bio strelac drugog gola.

"Ostaje žal što nismo pobedili, ali ovo je dobar rezultat za revanš protiv ovako ozbiljne ekipe", rekao je Pešić novinarima posle meča i objasnio kako je pogodio mrežu rivala.

"Nisam brojao sekunde, ali postigao sam gol iz prvog kontakta s loptom. Lep je osećaj, ali kao što rekoh, žalim za pobedom".

Upitan da li je ekipa mogla da odigra za nijansu bolje, Pešić je rekao da ne želi da se vraća na to.

"Uvek može bolje, malo smo sa strahom ušli u meč... Ne bih da se vraćam na to. Dali smo maksimum i sada čekamo revanš", rekao je Pešić.

Fudbaler Krasnodara Mihailo Ristić je kod rezultata 2:1 postigao gol za svoj tim, ali on nije priznat zbog loše procene sudija koje nisu videle da je lopta prešla gol liniju.

"Nisam video iskreno, kažu da je bio, videću na snimku", rekao je Pešić.

On je rekao da "jedva čeka" revanš meč pred punim stadionom "Rajko Mitić".

"Očekujem borbu i nadam se prolasku. Sada imamo više vremena da se pripremimo, možda će nam prijati, možda neće. Trudiću se da dam maksimum i postignem gol u revanšu", rekao je napadač crveno-belih.

On je ocenio da je Krasnodar dobra ekipa koja neguje "moderan fudbal", ali da će imati otežavajuću oklonost u revanšu zbog lošeg terena na stadionu "Rajko Mitić".

"Svi mi očekujemo da prođemo dalje. Stvarno će biti teško. Probaćemo da posle 10 godina uđemo u Ligu Evrope. Mnogo bi značilo nama igračima, ali i celom klubu. Po našem terenu ne znam kako će im ići pas igra. Sad smo mi domaćini, treba više da napadnemo. Ne treba da idemo 'glavom bez obzira', već strpljivo i da čekamo šansu", rekao je Pešić.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Krasnodara na programu je za šest dana u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve