Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.08.2017.

22:11

Ristić posle Zvezde: Bio je gol, ali bože moj...

Mihailo Ristić, najbolji igrač u redovima Krasnodara u pobedi nad Crvenom zvezdom (3:2), kaže da tek u svlačionici video da mu nije priznat čist gol.

Izvor:

Autor:

Ristić posle Zvezde: Bio je gol, ali bože moj...
crvenazvezdafk.com

"Teško pitanje – igrao sam onako kako sam morao, šta je tu je. Što se gola tiče – kada sam šutnuo, pao sam na zemlju i nisam znao o čemu se radi, tj. o čemu pričaju moji saigrači, da bih tek na ponovljenom snimku u svlačionici video... Očigledno da je bio gol, ali bože moj... Ne znam, možda i sve to nešto znači", rekao je Ristić.

Crveno-beli su odigrali hrabro i imaju aktivan rezultat pred revanš u Beogradu narednog četvrtka, ali je veliko pitanje kako bi se kretao rezultat da momku, koji je pre mesec i po dana upravo iz Zvezde stigao u Rusiju, priznat regularan gol.

Zvezdino dete priznaje da teško podnosi ovaj dvomeč, ali i ističe da je profesionalac i da želi da njegov tim bude taj koji će igrati Evropu na jesen.

"Odlično poznajem ovu ekipu Crvene zvezde, iz dobro poznatih razloga. Znali smo šta da očekujemo, znali smo kako će oni igrati, ali su nam dali golove na način na koji to često i čine. Bila je ovo otvorena, teška utakmica – rezultat takav kakav jeste i odlična uvertira za Beograd. I u Srbiji očekujem izuzetno napornu utakmicu, sa mnogo šansi na obe strane... Na Marakani nikome nije lako, bar ja znam kako je tamo, ali eto...Još ništa nije gotovo, a nikako nisam želeo da izvučemo Zvezdu", zaključio je Ristić.

Za kraj, vezista nije želeo da komentariše konstataciju novinara da bivši trener Crvene zvezde pogrešno koristio kao levog beka, naglasivši i da u Krasnodaru igra na nekoliko različitih pozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve