Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.08.2017.

17:00

Benites pravi tandem Jovetić-Mitrović?

Napadač Intera Stevan Jovetić nalazi se na meti Njukasl Junajteda, prenosi poznati italijanski novinar Alfredo Padula.

Izvor:

Autor:

Benites pravi tandem Jovetić-Mitrović?
Getty Images

Bivši napadač Fiorentine i Mančester Sitija je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji, gde je ostavio odličan utisak, ali Andalužani nemaju dovoljno novca da ga otkupe od 'nerazura'.

Ta opcija i dalje postoji, ali će oklevanje uprave kluba sa Ramon Sančes Pichuana pokušati da iskoriste 'Svrake', kao i još jedan novi član Premijer lige – Brajton & Houv Albion.

Kako prenosi novinar sa 'Čizme', radi se o mogućoj jednogodišnjoj pozajmici dvadesetsedmogodišnjeg kapitena reprezentacije Crne Gore.

Jovetić je igrao sjajno i u minuloj predsezoni, ali je trener Intera Lučano Spaleti i pored nekoliko pogodaka i asistencija odlučio da mu ipak nije potreban za narednu takmičarsku godinu.

"Ako možemo da ga dovedemo po razumnim uslovima – ne vidim lošu stranu transfera. On bi mogao da bude veoma dobro pojačanje za nas, pogotovo jer nam je potreban još jedan napadač", smatra jedan navijač Njukasla.

Španski menadžer kao prvu, i jedinu, opciju u napadu koristi Dvajta Gajla, dok naš Aleksandar Mitrović šansu uglavnom dobija sa klupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve