Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.08.2017.

12:29

Barselona: Kutinjo stiže za par dana!

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Osman Dembele i Filipe Kutinjo iz Liverpula blizu su prelaska u Barselonu, rekao je generalni menadžer španskog kluba Pep Segura.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Barselona: Kutinjo stiže za par dana!
Foto: Getty Images

"Moramo da pomognemo ekipi pojačanjima, a Dembele i Kutinjo će doći u narednih nekoliko dana. Razgovaramo sa njima o uslovima, vrlo su blizu dolaska. Nadamo se da će biti Barsini fudbaleri od ove sezone", rekao je Segura za špansku televiziju.

To je prvi put da je neko od čelnika Barselone javno izrazio interesovanje za Dembelea i Kutinja, čiji klubovi ne žele da ih puste da odu u Španiju.

Borusija iz Dortmunda i Liverpul su prethodnih dana saopštili da su odbili ponude Barselone za svoje igrače. Letnji prelazni rok završava se 31. avgusta.

Dembele (20) je u sukobu sa svojim klubom, koji ga je suspendovao jer se nije pojavio na treningu, pošto je, navodno, u Barseloni pregovarao o transferu.

Kutinjo (25) je putem imejla tražio od kluba da ga stavi na transfer listu, a Liverupl je odbio ponudu Barselone od 100 miliona evra. Brazilac se oporavlja od povrede leđa i nije igrao u poslednje dve utakmice za engleski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve