Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.08.2017.

11:40

Zvezda: Ako ode Boaći, stiže Stojiljković?

U slučaju da Ričmond Boaći napusti Crvenu zvezdu, na Marakanu bi mogao da stigne Nikola Stojiljković.

Izvor:

Autor:

Zvezda: Ako ode Boaći, stiže Stojiljković?
StarSport

Prethodnih dana pojavile su se informacije da sjajnog Ganjanina, najboljeg strelca crveno-belih, žele bundesligaši i premijerligaši, a dosta toga zavisi i od ishoda dvomeča sa Krasnodarom u četvrtoj, plej-of rundi borbe za Ligu Evrope.

Boaći je najboljih strelac najmasovnijeg evropskog takmičenja sa sedam pogodaka na šest mečeva, dok je u novoj sezoni Superlige dva puta bio precizan.

Ipak, kako god da se situacija razvijala, iz Crvene zvezde su indirektno poručili da Boaći može da ide samo u slučaju velike, rekordne ponude.

S druge strane, nekadašnji član Partizana, koji je stasao u omladinskoj školi Rada, i povremeni reprezentativac Srbije nastupa za Bragu od 2015. godine – kada je stigao iz Čukaričkog, gde ga je trenirao upravo Vladan Milojević, za nešto manje od miliona evra.

Za portugalski sastav sakupio je 81 nastup i zabeležio 24 pogodaka uz šest asistencija, a trenutna vrednost na tržištu mu je 3.000.000 evra.

Momak koji je četiri puta oblačio dres Srbije nije u planovima trenera Abela Fereire, a u Beograd bi se najverovatnije vratio na pozajmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve