Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.08.2017.

09:50

Krstajić nije pretučen: Nacionalizam me ne zanima

Upravni odbor Radnika iz Bijeljine demantovao je sa groženjem da je predsednik kluba Mladen Krstajić pretučen, užasnut pisanjem pojedinih portala.

Izvor:

Autor:

Krstajić nije pretučen: Nacionalizam me ne zanima
StarSport

Sarajevski mediji preneli su da je nekadašnji reprezentativni defanzivac fizički napadnut, dok je jedan banjalučki portal naveo da je na njega nasrnuo otac bivšeg fudbalera Radnika Damjana Krajišnika, jer "favorizuje muslimanske u odnosu na srpske igrače".

Mediji su isticali i da će Krstajić sigurno napustiti čelo kluba, za šta im je povod bio njegov izostanak sa duela protiv Čelika, ali on kaže da je opravdano bio odsutan zbog obaveza kao pomoćnih selektora Slavoljuba Muslina, selektora Srbije.

"Ne, ne, nema govora o napuštanju Radnika. Tu sam uz ovaj klub, čvrsto stojim uz ljude koji ga zajedno sa mnom vode. Došao sam tu radi svojih prijatelja i nastaviću da im pomažem. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne oteraju, igraće se onako kako ja budem svirao", rekao je Krstajić za mondo.ba i dodao:

"Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živeo u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem deo bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovek sam od sporta, politikom se nisam i nikada neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje".

S druge strane, članovi UO smatraju da je ovo direktan napad na klub "jer nekome smetaju njihove rezultati".

"Mi, članovi uprvnog odbora kluba Radnik, užasnuti smo pisanjem pojedinih portala vezano za našeg predsednika Mladena Krstajića, pa se povodom toga obraćamo javnosti, istine radi. Teško je naći prave reči koje bi se upotrebile da se da odgovor na brutalne laži i neistine iznesene na račun našeg predsednika Krstajića. Šta je pozadina i ko su nalogodavci takvog lažnog pisanja, da li je meta Mladen Krstajić ili klub na čijem se čelu nalazi? Znamo da mnogima smetaju rezultati Radnika od kako je Krstajić došao na čelo kluba, ali otkud tolika drskost i količina laži i mržnje koja je usmerena na Krstajića i Radnik".

Za kraj, iz Radnika su upitali kome je potrebna mržnja, ko se krije iza cele priče, ali i naglasili da ostaju uz svog predsednika.

"Smeta li to kome? Očito da smeta ljudima koji nisu u stanju da otkriju svoj indentitet, nego se kriju i upućuju otrovne strelice iz zasede nekih portala, sejući mržnju i netrepeljivost među ljudima. Kome to treba? Onima koji ne žele gledati napred, koji bi se stalno vraćali u prošlost. Radnik ide napred sa svojim predsednikom Mladenom Krstajićem koji je Bijeljini i širem regionu doneo nadu u bolje sutra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve