Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.08.2017.

08:43

Pogba: Vratio sam se zbog titule Premijer lige

Pol Pogba, vezista Mančester Junajteda, kaže da se vratio među 'Crvene đavole' sa samo jednim ciljem – da bi osvojio Premijer ligu.

Izvor:

Autor:

Pogba: Vratio sam se zbog titule Premijer lige
Getty Images

Junajted je, posle poraza u Superkupu Evrope od madridskog Reala (2:1), dominantno započeo novu sezonu nacionalnog šampionata, savladavši Vest Hem Junajted pred svojim navijačima (4:0).

Francuz, koga je prošle godine Žoze Murinjo vratio na Old Traford iz Juventusa, za tada rekordnih 105 miliona evra, odigrao je veoma dobar meč, koji je na kraju krunisao i pogotkom za konačan rezultat.

"Došao sam ovde da osvojim Premijer ligu, ali i da sebi istovremeno pružim izazov. Ipak, ono što je najvažnije jeste titula. Moj san je bio da igram za ovaj klub i, kada sam otišao 2012, oduvek sam osećao da nešto nedostaje. Tada nisam bio član prve postave, ali sam sada ponovo ovde i srećan sam. Odrastao sam i sazreo u Italiji, a u Junajted sam se vratio kao čovek, muškarac", jasan je Pogba.

Murinjova ekipa naredne subote gostuje Svonsi Sitiju (13:30), dok je onda očekuje dolazak Lester Sitija na Traford.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve