Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.08.2017.

16:25

Stojković se vratio: Pucajte u mene ako bude loše

Povratnik u fudbalski klub Partizan, golman Vladimir Stojković rekao je danas da je svestan šta se očekuje od njega i da je uveren da može da pomogne.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković se vratio: Pucajte u mene ako bude loše
Foto/fkpartizan

"Tu sam prvi da pucate u mene ako bude nešto loše, a nadam se da neće biti. Svestan sam šta se očekuje od mene i uhvatio sam se za to jer moram da pomognem klubu i sebi", rekao je Stojković novinarima na stadionu Partizana.

Stojković, koji je već branio za Partizan od leta 2010. do januara 2014. godine, vratio se u taj klub, gde će nositi dres sa brojem 88.

Vladimir Stojković je ponikao u Crvenoj zvezdi, iz koje je 2006. godine otišao u Nant i potom Sporting, a 2010. je prešao u Partizan, što je izazvalo kontroverzu.

On je posle tri i po godine u Partizanu igrao za Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest, a bio je i standardni golman reprezentacije Srbije.

Stojković je istakao da mu je drago što se vratio u klub u kom su ga, kako je kazao, svi želeli i u kom se oseća kao član porodice.

"Probaću da se odužim na najbolji način na terenu. Bilo je svakakvih sufliranja od prijatelja, poznanika, neprijatelja... Prvi put se osećam baš kako golman treba da se oseća. Nemam fizičkih problema", kazao je Stojković.

"Osećam se kao da se nikada ništa nije desilo. Tada je bilo bombastično, da se ne vraćamo na te surove teme", rekao je Vladimir Stojković.

Partizan čeka dvomeč sa Videotonom u baražu za Ligu Evropa, a Stojković je naveo da još ne zna da li će braniti u prvoj utakmici u Beogradu.

"Najbitnije je da se prođe Videoton, kako znamo i umemo. Ne treba gledati sredstva u toj borbi. Nije pitanje za mene da li ću braniti, već za klub i trenera", rekao je novi golman crno-belih.

Po njegovim rečima, Videoton će imati veliki motiv protiv Partizana, s obzirom da mađarski klub trenira Marko Nikolić, a u njemu igraju Marko Šćepović i Danko Lazović.

"Igraćemo protiv nekoga ko nas veoma dobro poznaje",
istakao je Vladimir Stojković.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da oseća veliko zadovoljstvo i ponos zbog dolaska Stojkovića

"Imao sam tu čast da budem njegov saigrač 2010. kada smo vojevali tu Ligu šampiona. Sve smo učinili on bude ponovo sa nama i ako Bog da igramo grupnu fazu Lige Evropa", rekao je Iliev.

On je naveo da je Stojković uvek bio aktuelan kada je u pitanju prelazni rok Partizana.

"Stojke je uvek aktuelan kao neko ko je broj jedan u našoj državi već godinama. Branio ili ne, on je uvek opcija broj jedan u reprezentaciji. Pratili smo razvoj situacije i u jednom trenutku je iskoristili", rekao je Ivica Iliev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

213 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d