Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.08.2017.

18:34

Irci na Srbiju sa 39 igrača

Selektor fudbalske reprezentacije Irske Martin O'Nil objavio je danas spisak igrača za utakmicu protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Irci na Srbiju sa 39 igrača
Getty images

O'Nil je odlučio da pozove čak 39 fudbalera za duel sa Srbijom, ali i prethodno Gruzijom u Grupi D kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Fudbaleri Irske će se okupiti u ponedeljak, 28. avgusta.

Reprezentacija Irske će 31. avgusta otputovati u Tbilisi, gde će se 2. septembra sastati sa Gruzijom, a u Dablin će se vratiti dan posle utakmice. Utakmica izmedju Irske i Srbije igraće se 5. septembra u Dablinu.

Srbija vodi na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva boda.

Kompletan sastav pozvanih fudbalera izgleda ovako:

Golmani: Daren Rendolf (Midlsbro), Kiren Vestvud (Šefild), Rob Eliot (Njukasl) i Kolin Dojl (Bredford).

Odbrana: Sajrus Kristi (Midlsbro), Ričard Kioh i Aleks Pirs (Derbi), Pol Mekšejn (Reding), Šejn Dafi (Brajton), Kiran Klark (Njukasl), Džon O'Šea (Sanderlend), Džon Igan (Brentford), Greg Kaningem (Preston), Kevin Long i Stiven Vord (Barnli) i Met Doerti (Vulverhempton).

Sredina terena: Ejden Mekgidi (Sanderlend), Džejms Meklin (VBA), Glen Velan i Konor Hurihejn (Aston Vila), Džef Hendrik i Robi Brejdi (Barnli), Džejms Mekarti (Everton), Stiven Kvin i Lajam Keli (Reding), Dejvid Mejler (Hal), Heri Arter (Bornmut), Junan O'Kejn (Lids), Ves Hulahan (Norič), Džonatan Hejs (Seltik), Kalum O'Dauda (Bristol) i Alan Braun i Deril Horgan (Preston).

Napad: Džonatan Volters (Barnli), Šejn Long (Sautempton), Deril Marfi (Notingem), Dejvid Mekgoldrik (Ipsvič), Kevin Dojl (Kolorado) i Šon Megvajer (Preston).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve