Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

15:55

Bačka: Protiv Zvezde do samopouzdanja

Fudbaleri Bačke neće se unapred predati sutra protiv Crvene zvezde i tu utakmicu žele da iskoriste za povratak samopouzdanja.

Izvor:

Autor:

Bačka: Protiv Zvezde do samopouzdanja
Getty Images

"Neozbiljno je pretiti ovakvom protivniku kakav je Crvena zvezda, ali niko ne može da nam zabrani da se borimo i zalažemo časno za naš dres. Iz takvog odnosa možda i možemo nečemu da se nadamo", rekao je pomoćni trener Bačke Milan Mitrović pred utakmicu.

Bačka će u nedelju od 17.00 gostovati lideru prvenstva Crvenoj zvezdi u petom kolu Superlige Srbije.

"Idemo Zvezdi u najgorem momentu po nas, posle četiri poraza, dok je protivnik u sjajnoj formi sa sedam pobeda u nizu i to bez primljenog gola", kazao je član stručnog štaba kluba iz Bačke palanke.

Mitrović će zajedno sa Stevanom Kneževićem voditi ekipu posle odlaska trenera Dragana Ivanovića.

"Sad je najvažnije da se konsolidujemo i pokušamo da se spremimo za naredne utakmice. Imamo nekoliko povredjenih i nedovoljno spremnih igrača, tako da ćemo utakmicu sa Zvezdom da iskoristimo za povradak samopouzdanja, a za to je potrebno da damo sve od sebe", kazao je Mitrović.

On je naveo da protiv Crvene zvezde mora da se vidi volja, želja i zalaganje, a da će iz drugačijeg odnosa prema obavezama i igri doći i bodovi.

Bačka je u međuvremenu imenovala Zvezdana Miloševića za novog trenera.

Zvezdan Milošević je prethodnih godina vodio brojne klubove u Švedskoj i Estoniji, a prvi put je preuzeo neki srpski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve