Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

19:45

Konte: Da naučimo da igramo s desetoricom

Menadžer Čelsija Antonio Konte istakao je da nije zadovljan kako je ekipa započela sezonu, kao ni time što često mečeve završavaju sa desetoricom igrača.

Izvor: SM

Autor: SM

Konte: Da naučimo da igramo s desetoricom
Getty images

‘Plavci’ su porazom su počeli odbranu titule u Premijer ligi, pošto su na svom stadionu u prvom kolu izgubili od Barnlija sa 3:2.

Šampion Engleske u prvom poluvremenu u potpunosti je nadigran od Barnlija, koji je od 14. minuta imao igrača više na terenu nakon što je kapiten "plavaca" Geri Kejhil zbog oštrog i neopreznog starta dobio direktan crveni karton.

Čak četiri poslednja meča ‘Plavci’ nisu završavali mečeve u kompletnom sastavu.

“Moram da smislim neku formaciju sa devet ili deset igrača”, rekao je Italijan posle meča i dodao:

“Menadžer, igrač i sudija – svi oni mogu da pogreše. Crveni za Kejhila bio je ključni momenat pošto smo posle izgubili staloženost u odbrani i primili tri gola. Ipak, videli smo pozitivno drugo poluvreme”.

Na pitanje da li ima poruku za upravu Čelsija jer su ‘Plavci’ ponovo poslali dosta igrača na pozajmicu, dok je Nemanja Matić prodat direktnom rivalu za titulu, Konte je odgovorio:

"Zašto me to pitatr? Niste zadovoljni mojoj startnom postavom? Ne poznajete me dobro i mogli ste da vidite kako sam u pripremnom periodu uvek igrao s najboljom formacijom, kao i danas. Na teren sam postavio najbolje igrače koje imam. Zbog čega bih slao neku poruku? Samo želim da pobeđujem", rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve