Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

19:00

"Đavoli" posle poraza Čelsija: Hvala na Matiću!

Čelsi je u prvom poluvremenu protiv Barnlija ponižen sa 3:0, a navijači Mančester Junajteda nisu propustili priliku da se našale na račun "Plavaca".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Getty images

Posle crvenog kartona Gerija Kejhila u 14. minutu, 'promaju' u odbrani šampiona Engleske mogao da je zakrpi Nemanja Matić, ali...

Upravo to što je Matić pre desetak dana prešao u Mančester Junajted, navijači "Đavola" su iskoristili kao povod da pecnu velikog rivala iz Londona.

"Čelsi bi stvarno trebalo da razmisli da uvede Matića u igru. O, čekaj..." bio je jedan od tvitova. Drugi su objavili fotografiju Murinja koji nešto šapuće na uvo i pretpostavili da mu kaže "Hvala na Matiću", dok su treći rekli da prodaja Matića sada ne izgleda kao najpametnija odluka.

Nakon što je i Fabregas 'pocrveneo' u 81. minutu Čelsi je ostao da igra sa devetoricom na terenu, ali je četa Antonija Kontea uspela da postigne dva gola (69. minut Morata i 88. David Luiz) i da ublaži prvi poraz već na startu nove sezone.

"Plavcima" je ostalo da žale, a "Đavolima" da se naslađuju što su za 40 miliona funti dobili pojačanje koje bi verovatno moglo da spreči poraz londonske ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve