Nova vest
Fudbal

Subota, 12.08.2017.

13:13

Solomon: Sve za trofeje; Iliev: On je budućnost

Novi napadač Partizana Teofilus Solomon rekao je da je došao u veliki klub, a sportski direktor Ivica Iliev je naveo da je Nigerijac budućnost kluba.

Izvor:

Autor:

Solomon: Sve za trofeje; Iliev: On je budućnost
YTSS

"Znam da je Partizan veoma veliki i za mene dobar klub i veoma sam srećan i velika mi je čast što sam ovde. Daću najbolje od sebe, možda i više od toga, kako bismo osvajali trofeje", rekao je Solomon na promociji.

Nigerijski napadač ima 21 godinu, a u Partizan je došao na pozajmicu iz Rijeke.

On je u Rijeku došao sa 16 godina i posle perioda u mlađim kategorijama tri sezone je provodio na pozajmicama u nekoliko hrvatskih klubova.

Teofilus Solomon će u Partizanu nositi dres sa brojem 17.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev rekao je da mu se dopada Solomon i da on Partizanu može da "donese plus".

"Solomona vidim kao veliki potencijal i budućnost u napadačkoj liniji. Do sada sam se bazirao na igračima koji istog trenutka kada dođu moraju da budu najbolji i odmah donesu to što je Partizanu potrebno", rekao je Iliev.

Ivica Iliev je, ipak, istakao da očekuje da će Solomon veoma brzo pokazati kvalitet.

Partizan je prethodno doveo Nemanju Miletića iz Vesterloa i Sejdubu Sumu iz Slovan Bratislave, dok su otišli Nikola 'Bleki' Milenković, Dušan Vlahović i Leodardo da Silva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve