Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.08.2017.

17:26

Obrt: Dortmund odbio 130M€, Dembele suspendovan!

Mladi Francuz Osman Dembele nije se pojavio na današnjem treningu u Dortmundu zbog čega ga je klub suspendovao.

Izvor: SM

Autor: SM

Obrt: Dortmund odbio 130M€, Dembele suspendovan!
Geetty Images

Dvadesetegodišnji napadač je bez ikakvog objašnjena propustio trening Borusije, zbog čega se u medijima spekulisalo da se on već nalazi na putu ka Barseloni.

Ubrzo je stiglo objašnjenje kluba gde se navodi da je i Dortmund ( kao i Liverpul za Kutinuja) odbio astronomsku cifru za novo pojačanje Barselone.

"FK Borusija Dortmund pregovarao je sa Barselonom na temu mogućeg transfera igrača Borusije Osmana Dembelea u Barselonu. Tokom sastanka, predstavnici Barselone izneli su ponudu koja nije bila u skladu sa vanserijskim fudbalskim i drugim sposobnostima igrača, niti sa trenutnom ekonomskom situacijom na evropskom fudbalskom tržištu. Borusija Dortmund je zato odbila ponudu", objasnio je klub.

Barselona želi da dovede napadača i imala je nekoliko ozbiljnih pokušaja da što pre potroši novac zarađen odlaskom Nejmara u PSŽ za 222 miliona evra, ali još nijedan nije ostvarila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve