Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.08.2017.

16:54

Volkot: Kolašinac je tenk, zver, savršen za PL

Fudbaleri Arsenala počeli su novu sezonu trofejom i pobedom nad šampionom Engleske Čelsijem, a jedan od igrača koji su posebno impresionirali je Sead Kolašinac.

Izvor: AK

Autor: AK

Volkot: Kolašinac je tenk, zver, savršen za PL
Foto: Getty images

Bosanskohercegovački reprezentativac je ovog leta stigao među "tobdžije" kao slobodan igrača i odmah pokazao da će biti ako ne najbolje, u svakom slučaju jedno od ključnih pojačanja Arsena Vengara.

Kolašinca su posle Komjuniti šilda redom hvalili engleski mediji, stručnjaci i saigrači, a među njima i Tio Volkot.

"Sead izgleda kao tenk. Fizički ga je vrlo teško proći, mislim da će njegova snaga biti jedan od ključnih faktora za nas ove sezone. Iskreno, on je kao zver. Neverovatan je. Vidim ga u teretani svakog dana, vidi se da vidi računa o sebi, hrani se pravilno i profesionalno", kaže Volkot.

Arsenal je Čelsi savladao na penale, a Kolašinac je bio jedan od ključnih faktora pobede jer su "tobdžije" njegovim golom uspele da izjednače i izbore penal seriju.

"Vidite koliko je moćan kad mu je lopta u nogama, njegov tempo i sve. Divno ga je gledati, veliko je pojačanje za naš tim. Verujte mi, nije ga lako obići, širok je takođe. Savršen je za Premijer ligu, apstolutno savršen. Pokazaće nešto novo. Letimice sam ga posmatrao tokom priprema, biće spremniji, snažniji, hitriji. Ovo je najbolja liga, a on će biti jedan od najboljih u njoj", zaključio je Volkot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve