Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2017.

17:30

"Matić će biti stub UTD u godinama ispred nas"

Majkl Kerik ima veliko poštovanje prema Nemanji Matiću, koji je pre devet dana postao novi član Mančester Junajteda.

Izvor: PT

Autor: PT

Getty Images

Dugogodišnji igrač slavnog engleskog kluba smatra da Srbin neće uticati na igru Mančestera samo ove godine, već će to raditi u godinama ispred nas.

"On je sjajan igrač i ovo je odlično pojačanje za nas. Imao je ogromnu ulogu u Čelsiju i isto to se očekuje i ovde. Imaće veliki uticaj na našu igru i to ne samo ove sezone, već i u budućnosti", rekao je Kerik.

Kerik je član Mančestera od 2006. godine i činio je one zlatne generacije ovog kluba pod Aleksom Fergusonom, a kada je reč o Matiću, kao najvažnije navodi to što zna kako se igra u Engleskoj.

"Najvažnija stvar je što zna kakav se fudbal igra na ostrvu, koliko je teško ovde igrati, kakva je sezone i mislim da će se brzo adaptirati", zaključio je Majkl.

Mančester Junajted i Real Madrid igraju od 20.45 u finalu Super kupa Evrope u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve