Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2017.

12:00

Zidan: Ronaldo u Skoplju 'fit' kao u finalu LŠ

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je na konferenciji pred meč Superkupa Evrope da je Kristijano Ronaldo spreman da igra.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zidan: Ronaldo u Skoplju 'fit' kao u finalu LŠ
Getty images

Real Madrid i Mančester Junajted igraju za trofej Superkupa od 20:45, a Ronaldo je bio pod znakom pitanja za igranje posle produženog odmora.

"Opušten je. Ono što me najviše impresionira je to što je spreman kao na dan finala Lige šampiona i to je ono što me interesuje, njegova fizička sprema. To što je Ronaldo sa nama ovde znači da je spreman da igra, međutim, videćemo da li će igrati ili ne", rekao je Zidan.

Zidan nije hteo da odgovara na pitanja o Garetu Bejlu koji će ovog leta verovatno otići iz Reala uz konstataciju da je najbitnije to što je igrač dobro.

"Trenirao je tokom leta i nije mu zbog povreda bilo lako na kraju prošle sezone. Ono što me zanima je ono što će se desiti u utorak", kaže trener Reala.

Na pitanje koju će formaciju igrati protiv Junajteda, Zidan je odgovorio da će isprobati nekoliko varijanti u UEFA Superkupu.

"Igraćemo u drugačijim formacijama kao što uvek radimo i to je nešto što neću promeniti. Videćete kako igramo, ali da ubacujemo više veznjaka zato što će biti borbe na sredini, to je nešto što nećemo da radimo", podvukao je Zidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve