Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2017.

09:23

Ramos: Murinjo je samo još jedan trener u nizu

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos smatra da bivši trener ovog kluba Žoze Murinjo nikad nije shvatio kako stvari funkcionišu na Santjago Bernabeuu.

Izvor: AK

Autor: AK

Ramos: Murinjo je samo još jedan trener u nizu
Foto: Getty images

Portugalac je napustio Real 2013. sa titulom u LaLigi i jednim Kupom kralja, a u utorak će predvoditi Mančester Junajted protiv Madriđana u UEFA Superkupu.

U međuvremenu "kraljevski" klub je osvojio tri titule Lige šampiona, dve sa Zinedinom Zidanom, te LaLigu prošle sezone.

"Obojica su odlični treneri, Murinjo je iskusan, ali Zidan odlično razume svlačionicu. Jedan trener ne mora nužno da bude bolji od drugog, samo su različiti. Mislim da novi trener za sobom obavezno donosi novi sistem, taktiku, ličnost", rekao je Ramos.

On smatra da Murinjo nije značajno uticao na tok njegove karijere.

"Mislim da mi uopšte nije promenio karijeru. Murinjo je bio samo još jedan trener koji je radio sa mnom tokom karijere, uvek sam učio od drugih, još od kad sam bio klinac u Sevilji. Zahvalan sam mu mnogo, ali mislim da mi Murinjo nije promenio fudbalski život uopšte", dodao je Španac.

Prethodnih godina povremeno se spekulisalo o prelasku Ramosa iz Reala upravo u Junajted.

"Bilo je prilike u prošlosti, ali su se stvari odvijale na drugi način. Počastvovan sam što se Junajted interesovao za mene, to je veliki klub, želim im sve najbolje", zaključio je defanzivac Madriđana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve