Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.08.2017.

12:32

Junajted – Real u Skoplju: Matić verovatno u 11

Fudbaleri Mančester Junajteda otputovali su u ponedeljak ujutru u Skoplje gde ih u utorak očekuje duel sa Real Madridom u Superkupu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Junajted – Real u Skoplju: Matić verovatno u 11
Foto: Getty images

Među igračima na koje računa za veliki derbi na Filipu II Žoze Murinjo je poveo i svoje poslednje pojačanje Nemanju Matića.

Srbin bi čak mogao da bude starter u Skoplju, posle odlične igre tokom 45 minuta na terenu protiv Sampdorije, u generalnoj probi Junajteda pre nekoliko dana u Dablinu.

Osim njega, za "Crvene đavole" bi zvanični debi trebalo da imaju i druga dva velika pojačanja od ovog leta – štoper Viktor Lindelef i napadač Romelu Lukaku.

Šveđanin Lindelef će skoro sigurno igrati s obzirom da Murinjo zbog suspenzija ne može da računa na dvojicu defanzivaca – Erika Bajia i Fila Džonsa, a zbog povreda nad Markosa Rohoa, Luka Šoa i Ešlija Janga.

S druge strane, Zinedin Zidan ima problema sa fizičkom spremom Gareta Bejla, koji se tokom celog leta mučio sa skočnim zglobom, pa će u timu ipak da se nađe najveća zvezda tima Kristijano Ronaldo, iako je prvobitno planirano da Portugalac preskoči ovaj duel kako bi se što bolje spremio za početak nove sezone.

Meč UEFA Superkupa između dva evropska giganta Mančester Junajteda i Real Madrida na programu je u utorak uveče u Skoplju.

Budite uz B92.net i pratite najnovije aktuelnosti iz Skoplja gde se nalazi naš reporter Nemanja Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve