Nova vest
Fudbal

Petak, 04.08.2017.

16:13

Lalatović: Radonjić neće igrati u Zvezdi...

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču Superlige, ali da njegova ekipa ide na to gostovanje da se nadigrava.

Izvor: PT

Autor: PT

Lalatović: Radonjić neće igrati u Zvezdi...
Getty images

"Mi ćemo dati sve od sebe. Zvezda je favorit, igra fenomenalno u Evropi i ima najveći fond kvalitetnih igrača. Ima dva tima koja može da rotira i uz Partizan najbolji su u ligi. Zvezda ima dobre igrače na svim pozicijama i biće teška utakmica na Marakani, ali, jednostavno, nemamo razlog nijednog trenutka da se plašimo", rekao je Lalatović.

"Ne predajemo se unapred, idemo da se nadigravamo, da se pokažemo u što boljem svetlu i naravno ko bude bolji, neka pobedi", dodao je on.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju gostuju Zvezdi u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Čukarički je u prvom kolu poražen od Vojvodine, a u drugom je pobedio Napredak. Zvezda ima maksimalni učinak i šest bodova.

Lalatović je naveo da se njegova ekipa ne brani ni protiv koga.

"Branimo se samo ako je protivnik dominantan. Ako nas sateraju u 16 metara, onda ćemo se braniti. Marakana je velika i mislim da ćemo imati šta da pokažemo. Šta god da napravimo, ako ne izgubimo - pozitivno je. Zvezda ima tim za titulu, ali moji fudbaleri treba da budu rasterećeni, da veruju u sebe, odigraju najbolje što mogu i rezultat će doći", rekao je.

Trener Čukaričkog je rekao da očekuje lep ambijent na stadionu "Rajko Mitić" i 20.000 ljudi na utakmici.

Upitan o odlasku Nemanje Radonjića iz Čukaričkog u Zvezdu, Lalatović je izrazio očekivanje da će mladi igrač imati motiv na predstojećoj utakmici, ali da je i Čukarički motivisan.

"Radonjića sam uspeo da vratim u fudbalski život i kad je trebalo da se 'skroz oblikuje', uzeli su ga. Neće u Zvezdi igrati 22 utakmice po 90 minuta, trebalo je da ostane do decembra", rekao je Lalatović.

Lalatoviću zbog povreda neće biti na raspolaganju Marko Docić za predstojeći meč, dok na Darka Zorića, koji se od početka sezone oporavljao od operacije, može da računa.

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve