Nova vest
Fudbal

Petak, 04.08.2017.

14:40

Milojević: Potrebna nam je puna Marakana

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je Krasnodar kvalitetan rival, ali da njegov tim uz punu Markanu može do grupne faze Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Milojević: Potrebna nam je puna Marakana
crvenazvezdafk.com

"Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takodje rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević.

Poslednje informacije govore da će Crvena zvezda umesto da prvi meč igra kod kuće, gotovo izvesno prvo gostovati u Rusiji jer je i Partizan protiv Videotona, takođe na žrebu u Nionu, dobio da prvi meč igra na svom terenu.

Ipak, prema Milojevićevim rečima bitnije je nešto drugo.

"Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da Marakana bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", poručio je Milojević.

Prve utakmice igraju se 17, a revanš mečevi 24. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve