Nova vest
Fudbal

Petak, 04.08.2017.

10:30

Partizanu Suma i milioni, Zvezdi tim i mir u banci

Do kraja letnjeg prelaznog roka u većini zemalja ostalo je nešto manje od mesec dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Partizanu Suma i milioni, Zvezdi tim i mir u banci
StarSport

Ipak, već sada se može reći da su Crvena zvezda i Partizan napravili dobar posao, ekipa iz Ljutice Bogdana na igračkom i finansijskom, a tim iz Humske pre svega na ekonomskom nivou.

U letu u kom je samo Đozep Gvardiola potrošio četvrt milijarde evra na ojačavanje Mančester Sitija, a Pari Sen Žermen brojao do neverovatnih 222.000.000, postavivši novi, apsolutni svetski rekord kako bi privoleo Nejmara da Silvu da Barselonu zameni Parizom – dva najveća srpska kluba uradila su odličan posao.

Crno-beli za razliku od crveno-belih nisu doveli previše pojačanja, ali su, kao i večiti rival prodajom igrača, uspeli već na startu nove takmičarske godine da obezbede značajna sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba, odnosno potpuni fokus na odlučujuće bitke za nastupe u Evropi.

Svakako da bi idealna varijanta bila ona u kojoj Partizan i Zvezda ne moraju da prodaju svoje najbolje pojedince kako bi preživeli, ai to je ravan na koji nas je srpski sport odavno navikao – tako da se ne treba previše obazirati na to, barem dok nešto iz korena ne krene da se menja.

Kompletan tekst pročitajte u temi našeg Nemanje Đorđevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve