Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.08.2017.

17:00

Murinjo: Nije Nejmar skup, već posledice...

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže da prelazak Nejmara da Silve u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra nije skup transfer.

Izvor:

Autor:

Murinjo: Nije Nejmar skup, već posledice...
Getty Images

'Sveci' su pristali da plate otkupnu klauzulu za sjajnog Brazilca, koji se u sredu oprostio od saigrača i svih u klubu, ali se najveća letnja 'sapunica' nastavila obračunom čelnika La Lige i Lige 1 – jedni zahtevaju poništavanje transfera, a drugi da UEFA ekspresno odobri prelazak u Pariz.

"Kada smo mi potpisali Pola Pogbu (95 miliona funti) takođe sam rekao da nije skup. Skupi su oni koji mogu da dosegnu određeni nivo, bez određenog kvaliteta. Ne mislim da je 200 miliona funti za Nejmara preskupo", rekao je Murinjo, ali i potom detaljno objasnio svoj stav:

"'Skupa' je činjenica da će biti sve više igrača koji vrede 100.000.000 funti, više igrača koji vrede 50, 60 miliona – to je problem. Nejmar je jedan od najboljih igrača sveta i sa sobom donosi snažan komercijalni efekat. Opet, problem nije Nejmar – problem su posledice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve