Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.07.2017.

23:45

Klop: 'Ne' znači 'ne', Kutinjo nije za prodaju

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne želi da se odrekne Filipa Kutinja i proda ga Barseloni koja je zainteresovana da ga dovede.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Klop: 'Ne' znači 'ne', Kutinjo nije za prodaju
Getty images

Klop je rekao da Liverpul nije klub koji prodaje igrače, a u prilog tome je bilo navoda da je odbijena ponuda od 72 miliona funti za Kutinja.

Interesovanje Barselone za Kutinja je podgrejano usled priče da bi Barsa mogla da ostane bez Nejmara od koga bi Katalonci mogli da inkasiraju 220 miliona evra.

"Ako kažete da nije dostupan za prodaju, šta to znači? Reč 'nije' znači da nema priče. To nije ništa novo", rekao je Klop. Kutinjo je bio kapiten Liverpula na utakmici koju su 'Redsi' dobili sa 3:0 protiv Herte, a igraće i protiv minhenskog Bajerna u utorak.

Prošle sezone je dao 14 golova, ali je i pauzirao šest nedelja zbog povrede zgloba. U januaru je produžio vernost Liverpulu na još pet godina. U klubu je od 2013. godine kada je za 8.5 miliona funti došao iz milanskog Intera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve