Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.07.2017.

17:47

Murinjo: Nemanja je sve ono što tražim od igrača

Nakon što su "Crveni đavoli" predstavili srpskog reprezentativca Nemanju Matića, oglasio se i menadžer Žoze Murinjo.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Murinjo: Nemanja je sve ono što tražim od igrača
Getty images

"Nemanja je igrač Mančester Junajteda i Murinjov igrač. On je sve ono što tražim od igrača: lojalnost, konstantnost, ambicija, timski duh. Želeo bih da mu se zahvalim na želji da nam se pridruži zato što bi bez toga bilo nemoguće da dođe ovde. Siguran sam da će ga naši igrači i navijači zavoleti. Velika dobrodošlica našem novom broju 31", rekao je Murinjo za klupski sajt.

Navijačima koji još uvek pamte jednog drugog srpskog igrača i kapitena kluba Nemanju Vidića, po prvi put se obratio i novi Srbin u dresu Mančester Junajteda.

"Oduševljen sam što sam došao u Mančester Junajted. Nisam mogao da odbijem priliku da opet radim sa Žozeom Murinjom. Uživao sam tokom boravka u Čelsiju i hteo bih da se zahvalim klubu i navijačima za podršku. Ne mogu da dočekam da upoznam nove saigrače i počnem da treniram sa njima", rekao je Matić.

On će na Old Trafordu imati težak zadatak da opravda rezime koji je stekao njegov imenjak kome se i dalje na stadionu pevaju pesme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve