Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 31.07.2017.

17:14

Babić: Zvezdin dres je bio velika želja

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je danas da je presrećan što je debitovao za crveno-bele, kao i da sada razmišlja samo o budućnosti u klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Babić: Zvezdin dres je bio velika želja
StarSport

"Želja mi je oduvek bila da saznam kakav je osećaj istrčati na teren kao Zvezdin fudbaler. Pre dve godine sam se nadao da ću to doživeti, ali morao sam malo duže da čekam jer se nisu sve stvari poklopile. Presrećan sam i sada razmišljam samo o budućnosti i o svemu onom što me očekuje u crveno-belom dresu", rekao je Babić za klupski sajt.

Babić je debitovao za Crvenu zvezdu na jučerašnjoj utakmici protiv Rada na Banjici u kojoj su crveno-beli pobedili sa 2:0.

"Jako teška utakmica po vremenu koje uopšte nije bilo lako za igru. Najvažnije je što smo osvojili tri boda, dobro smo otvorili prvenstvo i nismo primili nijedan gol. Očekivao sam da postignem pogodak, ali se ovoga puta nije namestilo", rekao je Babić i dodao da je zadovoljan svojim debijem.

Babić je pred put u Prag na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao da u timu vlada dobra atmosfera i da znaju šta ih očekuje.

"Znamo šta nas očekuje, spremamo se i maksimalno smo fokusirani na utakmicu sa Spartom. U odličnom raspoloženju putujemo u Prag, ali nijednog trenutka ne zaboravljamo da nas već u nedelju očekuje utakmica trećeg kola domaćeg šampionata. Na svim frontovima moramo da budemo maksimalno uspešni", kazao je Babić.

Crvena zvezda u četvrtak igra revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Sparte u Pragu. U Beogradu su protekle nedelje crveno-beli pobedili sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve