Nova vest
Fudbal

Subota, 29.07.2017.

16:21

Jovetić srušio i Čelsi (VIDEO)

Fudbaleri Intera nadigrali su Čelsi 2:1 (1:0), u prijateljskom meču u Singapuru.

Izvor: AK

Autor: AK

Jovetić srušio i Čelsi (VIDEO)
Foto: Getty images

Drugi put u poslednja tri test susreta junak "Nerazura" bio je Crnogorac Stevan Jovetić.

Bivši kapiten Partizana doneo je vođstvo Interu u nadoknadi prvog poluvremena, popravio je svoj promašeni penal.

U osmom minutu drugog dela meča asistirao je Ivanu Perišiću za 2:0, a Čelsi je samo uspeo da ublaži poraz autogolom Žofrija Kondogbije 15 minuta pre kraja.

Čelsi je meč počeo u sastavu: Kurtoa Kejhil, Luiz, Aspilikueta Alonso, Kante, Fabregas, Mozes Morata, Vilijan, Batšuaji. U nastavku su igrali Boga, Klark-Salter, Kuevas, Musonda, Pašališ, Remi, Ridiger, Skot i Tomori.

Startnih 11 kod Intera činili su: Padeli Nagatomo, Miranda, Škriniar, Dambrozio Valero, Galjardini Perišić, Kandreva, Brozović Jovetić. Kasnije su zaigrali Ansaldi, Eder, Gabrijel, Kondogbija, Mario, Muriljo, Ranokija i Valijeti.

Inter je tako Međunarodni kup šampiona završio sa tri pobede u isto toliko susreta, a Čelsi sa dva poraza. "Nerazuri" će odigrati još dva test meča, sa Viljarealom 6. i Betisom 12. avgusta, a sezonu otvara protiv Fiorentine na "Đuzepe Meaci" 20.

Čelsi je završio sa proverama, sezonu počinje 6. avgusta na Vembliju gradskim derbijem sa Arsenalom u Komjuniti šildu (engleska vezrija Superkupa).

Odbranu titule u Premijer ligi počinje 12. protiv Barnlija na Stamford Bridžu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve