Nova vest
Fudbal

Petak, 28.07.2017.

14:43

Mihajlović predstavljen: Šansa za napredak

Dosadašnji fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović zvanično je predstavljen u Herenvenu, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Mihajlović predstavljen: Šansa za napredak
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Partizan je prodao Mihajlovića holandskom klubu za 1.700.000 evra.

‘Crno-beli’ su na mladom reprezentativcu za dve godine zaradili milion i po evra, pošto je igrač doveden iz Rada za 200.000 evra. Ovo je treća najveća kupovina Herenvena, a ispred su samo Bas Dost (2.750.000 evra) i Arbera Zenelija (1.950.000).

Ovo je treći igrač koji napušta Humsku u ovom prelaznom roku, posle Nemanje Milenkovića i Dušana Vlahovića. Obojica su prodati Fiorentini, prvi za 5.100.000 evra, a drugi za 1.500.000 evra.

“Zadovoljan sam i zahvalan što sam došao u klub kakav je Herenven. U Holandiji vidim dobru perspektivu za svoju karijeru, pogotovo zbog stila fudbala predviđenog za igrače na mojoj poziciji, a u Herenvenu najbolju šansu za napredak. Znam da ću ovde imati dobar prosperitet i da mogu da iz Herenvena napravim korak napred”, rekao je Mihajlović na predstavljanju.

On je u bivšim klubovima Partizanu i Radu nosio dres sa brojem sedam, ali pošto je u Herenvenu taj broj zauzet, odlučio se za 15.

“Hvala svima na dočeku i brizi. Miran sam i spokojan, uveren da ću da opravdam očekivanja na terenu”, poručuje Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve