Nova vest
Fudbal

Petak, 28.07.2017.

13:08

Mendi propušta početak sezone u Premijer ligi

Novi fudbaler Mančester Sitija Benžamen Mendi propustiće početak Premijer lige zbog povrede butine, rekao je Pep Gvardiola za Skaj sport.

Izvor: B92

Autor:B92

Mendi propušta početak sezone u Premijer ligi
Photo by James Elsby/Getty Images

Mendi je 23-godišnji odbrambeni igrač koji je došao iz Monaka za 49,2 miliona funti, ali nije igrao na pripremnoj utakmici protiv Real Madrida u Los Anđelesu (4:1).

Gvardiola je potvrdio da Mendi osam meseci ima problem sa povredom i da ne zna da li će igrati u prvoj utakmici Premijer lige u Brajtonu 12. avgusta.

"Nažalost on je povređen i neće biti spreman još dve, tri nedelje", rekao je trener engleskog kluba.

Drugo pojačanje Sitija Danilo da Silva debitovao je danas u Los Anđelesu posle transfera iz Real Madrida, od 26,9 miliona funti.

Gvardiola je rekao da veruje da je pobeda nad Realom od 4:1 znak da je pojačan intenzitet odbrane sa Kajlom Vokerom, koji će biti zamena za Mendija.

"Ovo su pripreme, izgubili smo utakmicu od Junajteda ali smo uradili dobre stvari. Naša želja je da budemo stabilniji i čvrstiji, a Voker i Danilo su nam pomogli u tome, kao što će i Mendi", rekao je Gvardiola i dodao da rezultat nije bitan već da je za budućnost važno kako se igrači bore i način na koji igraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve