Nova vest
Fudbal

Petak, 28.07.2017.

12:10

Otkaz, tuča na treningu, Nejmar ide iz Barse! FOTO

Brazilski fudbaler Nejmar gotovo izvesno će napustiti Barselonu nakon nemilih događaja koji su se dogodili u petak.

Izvor: B92

Autor:B92

Otkaz, tuča na treningu, Nejmar ide iz Barse! FOTO
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Nejmar se na treningu u Majamiju potukao sa Nelsonom Semedom i besno napustio teren, što je automatski bio znak da je transfer sve bliži.

On će verovatno potpisati za Pari Sen Žermen jer je francuski klub već u pregovorima sa Nejmarovim ocem i spreman je da plati kaluzulu od 222 miliona evra.

Do sukoba je došlo nakon oštrog duela tokom fudbala na "maliće", 25-godišnjeg momka su Havijer Masćerano i Serđo Buskets morali da odvajaju od Semeda, pa je on skinuo marker i napustio trening u Majamiju.

Nejmar je trebalo da potom otputuje u Kinu gde bi sa kompanijom "Najki" promovisao novi model kopački, prvi personalizovan i namenjen samo njemu, ali je i to otkazano.

"Nejmar otkazuje prisustvo jer je zajedno sa predstavnicima u procesu transfera", stoji u saopštenju.

Kako se sada čini, katalonski gigant ostaće bez jednog od najboljih igrača, a 'Sveci' će, kada se izračuna i plata koju će Nejmar primati, potrošiti skoro 400 miliona evra na jednog igrača.

Umesto njega, 'Blaugrana' želi da dovede nekoliko igrača, među kojima su najzvučniji Filipe Kutinjo i Kilijan Mbape.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d