Nova vest
Fudbal

Petak, 28.07.2017.

08:08

Boaći: Odmah da zaboravimo ovu utakmicu

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da njegova ekipa ima dobar rezultat protiv Sparte pred revanš u Pragu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Boaći: Odmah da zaboravimo ovu utakmicu
Foto: Starsport

Boaći veruje da crveno-beli mogu da prođu u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Spartu iz Praga sa 2:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a druga utakmica na programu je narednog četvrtka u Pragu.

"Imamo dobar rezultat, ali moramo da zaboravimo na ovu utakmicu i koncentrišemo se na revanš. Imamo dobar tim, verujem u svoje saigrače i ako ponovimo ovakvu igru, verujem da ćemo proći Spartu", rekao je Boaći.

Na na golu Zvezde debitovao je golman Milan Borjan.

"Želim prvo da zahvalim navijačima što su me lepo dočekali, nestvaran je osećaj. Nisam mogao da poželim više od ovoga. Kad sam izlazio na teren naježio sam se, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Drugačije je kad igraš za ovaj klub a drugačije kad igraš protiv njega. Mnogo mi je drago što smo pobedili, najbitnije je da nismo primili gol i samo tako treba da nastavimo", rekao je Borjan.

On nije imao puno posla i istakao je da je za to zaslužna bila cela ekipa-

"Nisam imao mnogo posla zahvaljujući celoj ekipi koja je defanzivno igrala mnogo dobro. Zahvalan sam njima, ali ovu su najteže utakmice kad nemaš puno posla i onda dođe jedna akcija i primiš gol... Hvala Bogu, to se danas nije desilo, a nadam se da neće ni u budućnosti", rekao je Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve