Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.07.2017.

17:00

ICC: Eder srušio Bavarce pred Singapurćanima

Inter iz Milana savladao je minhenski Bajern na meču prijateljskog Internacionalnog kupa šampiona – 2:0 (2:0).

Izvor:

Autor:

ICC: Eder srušio Bavarce pred Singapurćanima
Getty Images

Duel na Nacionalnom stadionu u Singapuru rešio je naturalizovani Italijan Eder, pogocima u osmom i tridesetom minutu.

Italijanski reprezentativac najpre je bio precizan u uvodnim minutima susreta, kada je sjajno sačekao centaršut Antonija Kandreve, poklonio se i poslao loptu iza Svena Urliha.

Konačan rezultat postavljen je na ulasku u pola časa igre, a ovoga puta je asistent bio Ivan Perišić sa suprotnog, levog krila.

Hrvat je poslao idealan centaršut na peterac, a Eder još lakše nego kod prvog gola zatresao mrežu Bavaraca.

Lučano Spaleti odlučio se za sledeći početni sastav: Handanovič – Nagatomo, Miranda, Škriniar D'Ambrozio – Borha, Kondogbija – Perišić, Mario, Kandreva – Eder, a igrali su još: Žezus, Bijabijani, Galjardini, Brozović, Ansaldi, Muriljo, Pinamonti, Ranokija i Valijeti.

S druge strane, Karlo Ančeloti 'izašao' je sa postavom: Urlih – Dorš, Alaba, Humels, Rafinja – Toliso, Gece – Riberi, Rodriges, Koman – Levandovski.

'Nerazuri' naredni meč igraju sa Čelsijem u subotu od 13.35, dok će prvak Nemačke biti domaćin Liverpulu, prvog dana avgusta na Alijanc Areni, na otvaranju novog Audi Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve